Snood Plus

Snood Plus voor Mac

Puzzelen in mineur

Snood stopt Puzzle Bobble in een nieuw jasje. Het klassieke spel dat al sinds de vroege jaren '80 furore maakt in menig speelhal blijft ondanks de hogere leeftijd nog steeds populair onder gamers. Ontdek nu zelf de hoge verslavingsfactor van...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Grappige gezichten
  • Voor de puzzelfanaat

TEGEN

  • Gaat vervelen

Gemiddeld
6

Snood stopt Puzzle Bobble in een nieuw jasje. Het klassieke spel dat al sinds de vroege jaren '80 furore maakt in menig speelhal blijft ondanks de hogere leeftijd nog steeds populair onder gamers. Ontdek nu zelf de hoge verslavingsfactor van dit puzzelspel.

Puzzle Bobble is een kleurrijk en vrolijk spel. Snood daarentegen gebruikt geen knikkers maar gezichten die duidelijk angsten uitstralen. Je schiet de bange gelaten richting plafond. Plaats drie (of meer) van dezelfde bij elkaar en ze verdwijnen, wat jou punten oplevert. Zakken de hoofden tot vloerniveau dan is het afgelopen. Er zijn 6 verschillende moeilijkheidsgraden om je puzzeldrang op uit te leven.

Snood is niet erg gevarieerd. Hoewel een spelmodus als 'journey' interessant klinkt, is dat totaal niet het geval. Het is van hetzelfde laken een pak en daarom gaat Snood snel vervelen. Azada is een puzzelspel dat meer variatie biedt en je langer zoet houdt.

Wil je even lekker een spelletje spelen zonder je al teveel in te spannen, dan is Snood wellicht wat voor jou. De angstige gezichten zijn grappig maar verhullen niet dat het spel toch snel gaat vervelen.

Meeste downloads Puzzels voor mac

Snood Plus

Download

Snood Plus Beta 6.1 4.0

Beoordelingen about Snood Plus

Promotie×